Aquest treball és un experiment, és a dir, que està en fase de proves encara.
Fa poc temps que a casa em van posar mirilla, o espill(com es diu en català). Mai n'havia tingut una i per això, vaig començar a jugar amb ella. Al veure a travès d'ella, vaig veure que la visió que se'n obtenia era semblant a la que s'obté amb un objectiu d'ull de peix. Això em va agradar bastant. I lligant-ho amb el tema d'espiar, d'observar (el que fas quan mires per la mirilla), ja que literalment, estàs mirant sense ser vist, et converteixes en un Vouyeur. I és aquest el joc que produeixo i que estic investigant. a través de la fotografio, retrato el que es veu per l'espill.
dimecres, 8 de juny del 2011
"A travès de l'espill"
Defensant la meva ciutat, com s'ha de fer!
Aquest treball és una queixa que m'antinc des de fa temps cap a l'Ajuntament , el qual no és digna a fer cas! Perquè un cop que vaig fer la queixa oficial, l'única resposta obtinguda -desprès de molt de temps- va ser: la seva queixa ha estat trasmessa a medi ambient.
Us ho podeu creure, que hagin canviat (i encara conitnuen fent-ho) l'enrajolat del barri de Sagrada Familia, la rajola típica modernista dissenyada per Puig i Cadafalch, per una de simple, a quadradets?
És indignant, estan treient història de la nostra ciutat, del terra per on milers de persones, de diferents temps i edats han trepitjat.
Quan les van començar a treure i a canviar (sense estar el terra en mal estat), vaig pensar que les canviaven per unes de més barates, a causa de la crisi. Mentida! Perquè a Zona universitària, -a les afores de la ciutat- estan canviant també l'enrajolat i estan posant aquestes rajoles. Com s'entén?¿ Que volem enlletgir més el centre urbà, i donar història a les afores de la ciutat?
I per si algú em vol discutir l'importància d'aquestes rajoles, que observi el seu voltant. Molts records que s'enduen els turistes són objectes amb la forma de la rajola (hi han bosses, moneders, posa gots, xocolates...) i a més la publicitat també l'utilitza! Està per tot arreu, fins i tot, al Museu reina Sofia, en una fotografia de la guerra civil, amb una miliciana caminant pel terra de Barcelona!
El treball en sí, ens mostra aquesta debilitat, feblesa, que mostra el terra de Barcelona, perquè l'estan treient, i ha perdut les seves propietats, com la fermesa, força, que volien dir, sempre estare aquí i ningú podrà amb mi.
dimarts, 7 de juny del 2011
De la llum a la foscor
dijous, 2 de juny del 2011
Pintura amb cera
"Observant des de la cala, les barques de pescadors", Júlia Garcia, pintura grassa (cera i pigment),46 x 38 cm, 2011
Etiquetes de comentaris:
"Observant des de la cala,
les barques de pescadors"
Subscriure's a:
Missatges (Atom)